Over ons

Wij helpen slimme ondernemers aan meer winst met meer werkplezier

bedrijfsgroei.nl

Wij helpen slimme ondernemers aan meer winst met meer werkplezier. Dat doen we met onze uitgekiende live en online programma’s, waarin we je inspireren, trainen en persoonlijk begeleiden.

bedrijfsgroei.nl is het bedrijf van Taco Oosterkamp en Marleen Kruyswijk. Taco is de groeiexpert van Nederland, hij is onder andere de initiatiefnemer van de DRIVE podcast: groeigeheimen van topondernemers.

Taco Oosterkamp

Taco Oosterkamp is Business Thinker, bestselling author en bevlogen spreker. Hij schreef de boeken ‘Getting Things Done in de praktijk’, ‘Elke dag je hoofd en inbox leeg’ en ‘Schaamteloos delegeren’. Taco heeft ruim 20.000 klanten geholpen om sneller en beter te werken. Veel mensen kennen hem van zijn bedrijf meereffect en zijn artikelen op Lifehacking.nl en Microsoft.com.

Taco spreekt graag op seminars, conferenties en events. Meer informatie daarover vind je op deze pagina.

Interview Sprout Magazine met Taco Oosterkamp (pdf)

Marleen Kruyswijk

Senior trainer en business coach Marleen Kruyswijk werkte al vanaf de oprichting samen met Taco. Zij coachte de afgelopen jaren topmanagers en andere professionals om de informatiestromen in hun werk te optimaliseren. Samen met Taco Oosterkamp schreef Marleen het boek ‘Getting Things Done in de praktijk’, wat al duizenden mensen heeft geholpen om slimmer en sneller te gaan werken.

Bedrijfsgegevens

bedrijfsgroei.nl
Postbus 504
3500 AM
Utrecht (NL)

Telefoon 0343-477 377
Fax 0343-421 210
Website bedrijfsgroei.nl
Email info@bedrijfsgroei.nl
KvK Utrecht 57844070