Groeikracht

Het online groeisysteem om je bedrijf slim en snel te laten groeien.

Je houdt van je werk. Als ondernemer heb je een product of dienst waarmee je echt verschil maakt voor je klanten.

Toch loopt je bedrijf niet zo goed als je zou willen. Je wilt graag groeien, zodat je meer klanten kunt gaan helpen.

Herken je een of meer van deze uitdagingen?

 • Je haalt nog niet de allerbeste klanten naar binnen. Klanten voor wie het leuk is om te werken en die ook het meest opleveren.
 • Je wilt je omzet en winst laten groeien, maar dat valt in de praktijk toch vies tegen.
 • Je hebt een dure marketingexpert ingehuurd, maar dit heeft nog niets opgeleverd.
 • Je vraagt je af: is online marketing wel geschikt voor mijn bedrijf?
 • Je concurrenten krijgen online steeds meer succes en je wilt niet op een hopeloze achterstand komen te staan.
 • Je komt nooit helemaal tot rust en je moet werk blijven doen dat niet écht bij jou past.
 • Je bent teveel bezig met de winkel draaiend houden, waardoor je niet toekomt aan het echte ondernemen.
Aanmelden

“Ik denk zeker dat wij zeker 2 miljoen in omzet zijn gestegen door de tips en trucs toe te passen die Taco mij verteld heeft.”
— Robert Brekelman, Piant


Nu voor
1.000 euro (excl)!

Ja tof! Ik doe mee

Stel je voor

Ik geloof dat er veel meer mogelijk is. Als jij ondernemer bent, dan kun je met een beetje hulp een zeer succesvolle onderneming opbouwen.

Hoe zou het zijn als …

 • … je bedrijf in een stroomversnelling raakt
  Je maakt veel meer klanten blij met jouw product of dienst.
 • … je werkt met de beste klanten, die graag betalen voor wat jij levert
  Dat geeft zóveel meer werkplezier: minder gedoe en gezeur, meer voldoening.
 • … je weer toekomt aan ondernemen
  Je hebt tijd om nieuwe ideeën te ontwikkelingen. Je lost problemen van je klanten op en daarmee maak je de wereld een stukje mooier, leuker en beter.
 • … je omzet en je winst flink gaan groeien
  Uiteindelijk gaat het niet eens om geld verdienen puur om het geld. Maar om alles wat je kunt doen met dat geld:

  • Je kunt werk delegeren of uitbesteden en daardoor meer klanten helpen
  • Je kunt meer investeren in je nieuwe ideeën en projecten
  • Je kunt sparen voor later
  • Je gaat genieten van alle mooie dingen die je met je gezin of je vrienden kunt doen

Slimme online marketing kan je bedrijf in één klap naar het volgende level brengen

Je gaat echt enorme stappen maken, als je dat zelf ook wilt en als je ervoor openstaat.”

Cynthia Schultz — Structuurjunkie
 

Wat zit de groei van jouw bedrijf in de weg?

Toch hebben al je inspanningen nog niet geleid tot het succes waar je van droomde. Waar kan dat aan liggen?

Leren ondernemen

Eigenlijk is het logisch. Want je bent wel een kei in je vak, maar op school heb je niks geleerd over de praktijk van ondernemen. Je moet zelf maar uitzoeken hoe je aan nieuwe klanten komt. Hoe marketing anno nu werkt. Hoe je een succesvol bedrijf opbouwt.

Een goed product verkoopt zichzelf?

Veel ondernemers trappen in deze denkfout: als ik maar een goed product maak, dan komen de klanten vanzelf op me af. Maar in de praktijk blijkt het helaas niet zo te werken.

Mensen zijn nou eenmaal druk met hun eigen dingen. Op Facebook, op Netflix, op Nu. Ze staan in elk geval niet in de rij voor jouw prachtige product of dienst en hoe dat hun leven makkelijker, beter en fijner zou kunnen maken.

Je doet nog teveel zelf

Veel ondernemers denken dat ze alles zelf moeten doen. Maar ook jij bent beperkt in je tijd en energie. En zo kom je niet toe aan ondernemen. Je komt niet echt verder met je bedrijf.

De ontwikkelingen gaan razendsnel

Als je niet oppast, hijg je van de ene hype naar de volgende. Moet ik iets met Facebook? Met storytelling? En hoe kom ik hoger in Google?

Voor je het weet, gooi je serieus geld over de balk aan allerlei experimenten, die nauwelijks iets opleveren voor jou. Eigenlijk zou je vooraf willen weten wat wel en niet werkt.

Waar moet ik beginnen?

De mogelijkheden zijn eindeloos, en je hebt ook ideeën in overvloed. Ideeën om je product verder te verbeteren. Om iets te gaan doen met social media. Andere verkoopkanalen uit te proberen.

Maar welke stap gaat jou nu echt vooruit helpen? Wat is een slimme aanpak voor de groei van jouw bedrijf?

Herinner je je nog de kick die de laatste groeispurt van je bedrijf je gaf?

 

Ik denk dat Taco oprecht bezig is om iedereen te helpen de beste ondernemer te worden die hij kan zijn.”

Pieter Vuijk — EPV Consulting

In Groeikracht ontdek je:

 • Wat in jouw specifieke situatie nu de slimste stap is om je bedrijf te laten groeien
 • Hoe je je product of dienst onweerstaanbaar maakt voor je klanten
 • Hoe je een automatische klantenmachine ontwikkelt, zodat je meer mensen heel blij kunt maken met jouw product of dienst
 • Hoe je de leukste klanten aantrekt en je werkplezier daardoor met sprongen toeneemt
 • Hoe je je omzet en winst laat groeien, zodat je geld hebt om werkzaamheden uit te besteden
 • Hoe je tijd en ruimte maakt om nieuwe ideeën te ontwikkelen
 • Hoe je met veel meer vrijheid en ontspanning kunt ondernemen
Aanmelden

“Een hoop ‘winst’ in elk geval voor mij dit jaar. Naast een omzetrecord ook veel geleerd dit jaar. Mijn kwartaaldoelen ga ik zeker halen en dan klaar voor het volgende record. Dus ik blijf er graag bij!”
— Ineke van Huuksloot, Doingoood

Welke coole dingen ga je allemaal ontdekken?

Wij pakken het anders aan, dan wat je meestal ziet. We werken bijvoorbeeld niet met een vast programmaatje waar we iedereen doorheen jassen.

In plaats daarvan helpen we je liever om snel te vinden waar de groei van jouw bedrijf nu vast zit. Ofwel: waar de bottleneck zit, in de groei van jouw bedrijf.

Dat doen we met ons unieke groeisysteem, een combinatie van roadmap en schatkaart die je snel verder helpt.

Als deelnemer aan dit groeiprogramma krijg je meteen toegang tot een complete bibliotheek met tips, technieken, uitleg, inspiratievideo’s, maar ook templates, checklists, en stappenplannen om je bedrijf zo snel mogelijk naar het volgende level te krijgen.

Hieronder vind je een kleine greep uit het complete aanbod waar je meteen toegang toe krijgt. 

 • Profile

  Wie ben jij? Daar beginnen we mee. Wie ben jij als ondernemer? Welk werk past het beste bij jou? En welke manier van ondernemen klopt bij wie jij bent?

  Als je dat eenmaal helder hebt, wordt ondernemen meteen een stuk leuker. Bovendien kunnen we je dan helpen om precies die marketingvormen te kiezen, die jij leuk vindt, zodat je ze ook echt gaat doen!

  Is dit niet de bottleneck? Prima. Dan hoef je er helemaal niets mee. Dat geldt trouwens ook voor de andere topics in het Groeikracht programma.

 • Idea

  Wat is het basisidee achter je bedrijf, je product of de dienst die je verkoopt? En hoe kun je dat idee nog verder verbeteren en innoveren?

  We helpen je graag met ons speciale proces, om de beste ideeën voor nieuwe en meer business te vinden.

  En om vooraf al zeker te weten, dat klanten daar ook graag voor betalen. Dat maakt de rest van je marketing meteen een enorm stuk simpeler.

 • Businessmodel

  Hoe optimaliseer je je complete bedrijf? Wie zijn jouw echte ideale klanten? En hoe kun je hen zo goed helpen, dat je ook zoveel mogelijk winst maakt?

  We beginnen met brainstormen op een simpel A4-tje en een aantal mega-interessante gesprekken. Topondernemers weten dat het optimaliseren van hun businessmodel de basis is van succes. In Groeikracht helpen we jou, om dat ook voor elkaar te krijgen.

 • Branding

  We helpen je met de beste uitstraling van je bedrijf naar de buitenwereld. Hoe verover je een plekje in het hoofd van je klanten?

  En als je dat wilt: hoe bouw je een expertstatus op, zodat mensen uit zichzelf jou al gaan bellen en je geen cold-calling meer hoeft te doen? Dat is misschien wel haalbaarder dan je denkt.

 • Traffic

  Hoe kun je jouw ideale nieuwe klanten het slimst bereiken? En dan wel zo slim en goedkoop mogelijk. Lead-generation dus.

  Adverteren, social media, beurzen, of allerlei andere manieren om snel de aandacht van de beste nieuwe klanten te krijgen, zodat ze ook werkelijk klant worden. Dat laatste is natuurlijk voor ons ondernemers erg belangrijk, terwijl marketeers daar vaak steken laten vallen.

 • Conversie

  Hoe stimuleer je nieuwe klanten om werkelijk geld naar je over te maken? Hoe win je hun vertrouwen? Hoe optimaliseer je je verkoopproces?

  In deze module hebben we het over het optimaliseren van je website, je offertes, je verkoopgesprekken en alles wat verder maar nodig is. Conversieoptimalisatie pur sang.

  Maar we kijken ook naar je aanbod: kan dat nog aantrekkelijker? We helpen je met copywriting, het schrijven van goed leesbare en overtuigende teksten en het bouwen van een effectief marketingfunnel.

 • Delivery

  Hoe zorg je dat je klanten goed en betrouwbaar worden geholpen, zodat ze echt super tevreden zijn? Als je team steeds fouten maakt, of deadlines niet haalt, kun je daar natuurlijk sowieso al gefrustreerd over zijn.

  Maar als die fouten ook gevolgen hebben voor je klanten, ben je nog verder van huis. We helpen je graag om dat te fixen.

 • Friendship

  Hoe kun je jouw relatie met je klanten verdiepen, zodat je meer loyaliteit krijgt en makkelijk meer vervolgbusiness scoort?

  Als je klanten niet alleen blij en enthousiast zijn over jouw producten of diensten, maar ook een echte band opbouwen met jou en je bedrijf, dan geeft dat voldoening en werkplezier. Maar het kan ook enorm helpen om je bedrijf te laten groeien.

  We helpen je graag met ons speciale friendship-systeem. En we denken natuurlijk met je mee over jouw klanten, jouw bedrijf, jouw uitdagingen.

 • Referrals

  Hoe stimuleer je enthousiaste klanten om nieuwe klanten naar je door te verwijzen? Wanneer nieuwe geïnteresseerden al van bestaande klanten over jouw reputatie hebben gehoord, gaan ze sneller en met meer vertrouwen met je in zee.

  In deze module helpen we je onder andere om de meest geloofwaardige en overtuigende enthousiaste verhalen van je klanten te krijgen. Zodat je die weer overal kunt delen met nieuwe klanten.

 

Ik vind het vooral goed dat Taco heel veel coacht met vragen. Dat hij niet zozeer zegt: “oh dan moet je het zus of zo doen.” Maar dat je eigenlijk samen, door de vragen die hij stelt, zelf met de oplossing komt.”

Birgit Luijk — Blush Online Marketing

Wat krijg je allemaal?

 • Het hele Bedrijfsgroeisysteem uitgelegd
  
Met mijn Bedrijfsgroeisysteem heb ik zelf meerdere bedrijven succesvol opgebouwd, dus het heeft zich in de praktijk bewezen. Het systeem heb ik live uitgelegd tijdens een tweedaags event voor ambitieuze ondernemers zoals jij. En zij waardeerden dit met een 9,3. Je krijgt toegang tot de opnames van dit event, inclusief stapels praktische tips en technieken voor de groei van jouw bedrijf.
 • Alles is lekker online
  Voor al die content hoef je geen dagen vrij te nemen, in de file te staan en dure overnachtingen te boeken. Je hebt toegang waar en wanneer jij maar wilt.
 • Toegang tot álle modules uit het Bedrijfsgroeisysteem

  Met het Bedrijfsgroeisysteem richt je je op het gebied dat de groei van jouw bedrijf nu het meest belemmert. En met dat gebied ga je aan de slag. Maar je krijgt uiteraard toegang tot alle modules uit het Bedrijfsgroeisysteem, zodat je daarna nog verder kunt groeien.
Aanmelden

Wat maakt het Bedrijfsgroeiprogramma anders dan andere coachingprogramma’s?

 • Met het Bedrijfsgroeiprogramma ontdek je wat in jouw specifieke situatie de slimste stap is om je bedrijf te laten groeien. En met onze hulp ga je daar aan werken, zodat je snel resultaat ziet.
 • We helpen jou om wat je leert, direct toe te passen. Om het echt te gaan doen.
 • In het Bedrijfsgroeiprogramma deel ik mijn unieke bedrijfsgroeisysteem. Ik geef je een hele serie in de praktijk bewezen technieken, stappenplannen en checklists. Ik laat je dingen zien die NU écht werken in Nederland.
 • In de online community van het Bedrijfsgroeiprogramma zijn mijn team en ik zélf aanwezig om antwoord te geven op jouw concrete vragen en je te coachen en aan te moedigen.
 • Je kunt op elk moment instappen, je hebt niets gemist. Je hoeft niet te wachten tot de volgende module ooit een keer beschikbaar komt. Alles staat voor je klaar, je kunt meteen beginnen.

Taco Oosterkamp, groeiexpert voor ondernemers

Ik ben Taco Oosterkamp. 25 Jaar geleden begon ik met ondernemen en dat virus heeft me nooit meer losgelaten :)

22 Jaar geleden startte ik met e-mailmarketing en verkopen via een website — vrijwel niemand in Nederland is langer bezig met online marketing dan ik.

Het werden enerverende jaren. Ik startte meerdere bedrijven, trainde, coachte en inspireerde tienduizenden professionals, schreef zeven boeken waaronder een nummer 1 bestseller en een ‘gewone’ bestseller! Ik startte samen met Sprout de DRIVE podcast, waarin ik topondernemers interview, tegenwoordig ook op BNR.

Die bedrijven draaiden miljoenen euro’s omzet. Allemaal door verschillende vormen van online marketing: e-mails, Google, AdWords, Facebook, webinars, podcasting en conversie-optimalisatie.

Mijn grote, bekende, corporate klanten zijn samen de Who’s-Who? van Nederland: ABN AMRO, het AMC in Amsterdam, Accenture, Aegon, Albert Heijn, Alliander, APG, ASML, Aspen, ATAG, Atos — en dat is dan alleen nog de A :)

Maar als je heel diep in m’n hart kijkt, vind ik ondernemers helpen het allerleukste. Ondernemers zijn vrijwel altijd supertoffe mensen die met liefde problemen voor anderen oplossen en zo de hele wereld draaiend houden ♥️.

Daarom was ik zo vereerd dat Richard Branson me uitnodigde om alle directeuren van de Virgin Group te komen trainen. En dat Perry Marshall me net heeft gevraagd als special speaker voor zijn high-level Roundtable Meeting.

En daarom ben ik een paar jaar geleden bedrijfsgroei.nl gestart om m’n kennis, netwerk, mindset, ervaring en systemen te gaan delen. Om zoveel mogelijk andere ondernemers te helpen.

Als ondernemer heb je moed nodig, passie voor je vak en een hart voor je klanten. De meeste ondernemers hebben niet door wat voor een positieve impact zij hebben op hun hele omgeving!

Dus vind ik het supertof om ondernemers te helpen een doorbraak te forceren. Om verder te groeien. Om problemen op te lossen en heel veel successen mee te maken.

“Ik heb het idee dat Taco heel goed kijkt naar wie jij bent. Hij legt heel erg de nadruk op dat wat hij ‘Profiel’ noemt. Dit ben jij, wat past daarbij? Dat vind ik heel fijn”
Marianne van Dijk - Cup of Empathy

Veelgestelde vragen en antwoorden

Wanneer begint het programma?

Je kunt starten met het programma wanneer je wilt.
Zodra je aanmelding en betaling binnen zijn, krijg je volledig toegang tot het hele programma.

Kan ik dit programma volgen op mijn hardware?

Waarschijnlijk wel.

 

Je kunt het groeiprogramma namelijk op alle moderne hardware gebruiken.

 

Gewoon op je eigen pc/laptop: Windows of Mac kunnen allebei.

 

Maar je kunt ook prima uit de voeten op je tablet (iPad, Android, Windows), of zelfs op je smartphone (iPhone, Android, Windows).

Welke onderwerpen worden er behandeld?

We hebben geen vast programmaatje, waar we iedereen doorheen jassen.

 

Wij helpen je liever om zo snel mogelijk te achterhalen waar de groei van jouw bedrijf nu vast zit, ofwel: waar de bottleneck zit.

 

Dat doen we met ons unieke groeimodel.

 

Zit jouw groei bijvoorbeeld vast bij lead-generation?
Dan gaan we je eerst helpen om dát te fixen.

 

Zit het probleem vooral in je businessmodel?
Dan helpen we je liever om dat model te optimaliseren, voordat je kostbare tijd en energie gaat steken in andere dingen.

 

We gaan dus superefficiënt werken aan het realiseren van jouw groeidoelstellingen.

Is het allemaal online?

Bij Groeikracht is alles online.

 

Omdat bij Groeikracht alles online is, kunnen we dat programma voor zo’n belachelijk lage, eenmalige investering aan je aanbieden.

Past het wel bij wie ik ben?

Voor zover wij weten is dit het enige groeiprogramma voor ondernemers in de hele wereld, waar we zo fanatiek zijn in het uitzoeken van wie jij als ondernemer zelf bent.

 

Het hele groeimodel begint daarmee.

 

Daarom ook houden we in ons programma goed rekening met wie jij bent als mens. Als iets voor ons wel werkt, maar niet voor jou, dan heb je er toch niets aan?

 

Wij helpen je liever om te zoeken naar die oplossingen waar jij blij van wordt, omdat ze passen bij wie jij bent.

 

Dan krijg je er tenminste energie van. Dan ga je ze echt doen. Daar zitten de beste resultaten!

Hoe kan ik me het beste voorbereiden?

Voorbereiden is niet nodig.

 

We gaan er ook niet vanuit, dat je bepaalde basiskennis hebt op het gebied van marketing bijvoorbeeld.

 

Daar helpen we je graag bij.

 

En we leggen alles zo uit, dat het voor jou begrijpelijk is.

 

Het hele programma gaat over de dagelijkse praktijk van ondernemen en heel praktisch over wat jij nodig hebt om jouw bedrijf te laten groeien.

Hoe lang duurt het programma?

Je hebt een halfjaar toegang tot Groeikracht.

Hoeveel tijd gaat het programma me kosten?

In dit groeiprogramma kun je zelf je tempo bepalen.

Ik kan geen tijd vrijmaken om überhaupt te beginnen

Een goeie vraag die je jezelf in dat soort situaties kunt stellen is: ‘Heb ik geen tijd? Of geef ik het geen prioriteit?’

 

Subtiel verschilletje. Maar best belangrijk.

 

En de hamvraag is natuurlijk: gaat dat vanzelf veranderen? Als jij niets doet? Als je niet investeert in de groei van je bedrijf?

 

Als je geen slimmere manieren leert om dezelfde dingen met minder moeite te doen, en minder tijd?

 

Blijf je dan de rest van je leven zo doorwerken?

Of mogen wij je helpen om die vicieuze cirkel te doorbreken?

Gaat dit groeiprogramma me wel echt verder helpen?

Een paar dingen doen wij heel anders, dan veel anderen:

 • Wij gaan éérst op zoek naar de bottleneck in jouw bedrijf, in plaats dat we een standaardprogrammaatje afdraaien voor iedereen.
 • We zijn dus ook niet gefocust op één manier, op één techniek, op één aanpak, die dan voor iedereen zou moeten werken. Niet elke ondernemer moet op Facebook / Instagram / Linkedin / Google. Niet iedereen moet gaan bloggen / netwerken / podcasten. Wij kijken liever naar wie jij bent en waar jij de beste klanten kunt bereiken.
 • Wij hebben enthousiaste ondernemers die al vanaf 2006 klant bij ons zijn.
 • Het gemiddelde evaluatiecijfer van de afgelopen jaren van Taco zelf is een 9,3.

Ik ben nog niet klaar met een ander opleiding/coach/traject

We kunnen je helpen om de ideeën van echte experts te integreren in jouw overall groeiplan.

 

Geen probleem dus. Wij zijn niet bang voor de ideeën van andere experts.

 

De technieken die wij gebruiken, halen we van over de hele wereld.

 

Leuk juist! :)