Het Bedrijfsgroei Programma

Groeihulp voor ondernemers

Concrete stappen maken met de hulp van een ervaren businesscoach en collega-ondernemers

Als ondernemer lijk je overal verstand van te moeten hebben. Productontwikkeling, marketing, sales, en ga zo maar door.

Maar de realiteit is dat veel ondernemers vooral goed zijn in hun vák. Natuurlijk heb je daarnaast ondernemerskwaliteiten – maar je bent geen schaap met vijf poten. En het is niet altijd mogelijk om voor elke discipline een specialist in huis te halen.

Uitbesteden dan maar? Natuurlijk, dat kan, maar hoe beoordeel je de kwaliteit van een externe expert als je zelf niet thuis bent in de materie?

Aanmelden

En zo ontstaan er bottlenecks die de groei van je bedrijf tegenhouden...

Want alleen maar producten of diensten van topkwaliteit leveren is simpelweg niet voldoende. Zonder goede marketing en zonder soepel salesproces blijven die producten en diensten op de plank liggen.

Waarschijnlijk probeer je je kennis op peil te houden

Er wordt ontzettend veel kennis gedeeld en verkocht over ondernemen – online en offline. Waarschijnlijk ben jij, net als zoveel ondernemers, geabonneerd op diverse nieuwsbrieven, volg je verschillende blogs en heb je misschien ook wel de nodige boeken op de plank staan. En dat is slim, want kennis brengt je verder.

Er is alleen één probleem: al die informatie is van algemene aard.

Het geeft geen antwoord op die ene specifieke vraag die jij hebt. Het biedt geen oplossing voor dat ene probleem waar jij al maanden mee worstelt. Het is generiek, niet toegespitst op jouw praktijk. En bovendien: er is zoveel informatie dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Dus gaat het met vallen en opstaan

Je probeert eens wat nieuws op je website, met social media of je huurt specialisten in om je te helpen met je marketing.

Soms lukt iets. Maar vaak gaat het ook mis. En vallen en opstaan hoort erbij als ondernemer, maar het kost zoveel tijd, geld en energie. Dat is zonde en het vertraagt de groei van je onderneming.

Hoe zou het zijn als je gerichte, concrete hulp kreeg bij het oplossen van de bottlenecks in jouw bedrijf?

Stel dat je je problemen kunt voorleggen aan iemand die je daar écht mee kan helpen.

Een ervaren businesscoach die heel specifiek met jou kijkt naar de bottlenecks in jouw bedrijf – en er gerichte oplossingen voor aanreikt.

Iemand die al honderden ondernemers heeft geholpen bij de groei van hun onderneming?

Zo’n coach is Taco Oosterkamp. En in zijn Bedrijfsgroei Programma is dat precies wat hij doet: de bottlenecks in jouw bedrijf vinden én fixen.

Wie is Taco

Taco is wat je noemt een serial entrepreneur. Hij noemt zichzelf een business thinker en helpt al meer dan 10 jaar ondernemers in hun bedrijfsgroei. Je kent Taco misschien als groeiexpert van Sprout en columnist van Management Team. Hij werkt met ondernemers in Nederland én buitenland (zo vroeg Richard Branson hem ooit of hij de directeuren van de Virgin Group een productiviteitstraining zou kunnen geven) en hij bereikt maandelijkse duizenden ondernemers met zijn trainingen, webinars en nieuwsbrieven.

Bekend van:

bekendvan

Wat is het Bedrijfsgroei Programma?

Het Bedrijfsgroei Programma maakt het mogelijk voor je om gerichte businesscoaching te krijgen, zonder de hoge kosten die daarin gangbaar zijn. Want voor echt goede businesscoaching betaal je zomaar twintig- tot vijftigduizend euro. Ook Taco heeft De Mastermind, waarin hij een handjevol succesvolle ondernemers heel intensief persoonlijk begeleidt.

Bedrijfsgroei Programma is veel laagdrempeliger – terwijl je er toch ontzettend veel waarde uit kunt halen.

Voor een relatief kleine investering krijg je concrete ondersteuning en hulp bij het oplossen van je business bottlenecks, gedurende een half jaar en op een aantal verschillende manieren:

vinkje1 Online Coachingsessies

Elke drie weken kun je deelnemen aan de Online Coachingsessie. In een live webinar beantwoordt Taco persoonlijk concrete vragen van de deelnemende ondernemers, die ze vooraf toe kunnen sturen. Elke ingezonden vraag wordt gegarandeerd behandeld. Je kunt de sessies gewoon volgen via internet achter je eigen computer.

En hoewel je dus niet als enige aan het webinar deelneemt, is dit toch een vorm van persoonlijke 1-op-1 coaching: Taco gaat in op jouw specifieke vraag, hij bereidt zijn antwoord voor en zal je in het webinar ook de gelegenheid geven op je vraag in te zoomen.

Overigens leert de praktijk dat deelnemers minstens net zoveel leren van de vragen van andere ondernemers en Taco’s antwoorden daarop. Daar komt de kracht van de groep om de hoek kijken: je zit niet alleen en geïsoleerd in dit programma, maar samen met gelijkgestemde collega-ondernemers.

In de periodes tussen de coachingsessies heb je de tijd om de feedback van Taco toe te passen in je bedrijf – want zo concreet en praktisch is de feedback. Telkens weer blijkt dat ondernemers in die periodes stappen maken die ze voorheen in jaren niet gemaakt hebben.

De coachingsessies duren ongeveer 1,5 uur en iedere deelnemer ontvangt na afloop toegang tot de video-opname ervan én uitgeschreven notulen. Dus mocht je een keer niet aanwezig kunnen zijn, dan kun je de coachingsessie altijd nog achteraf bekijken of nalezen.

vinkje1 Toegang tot Biblio, een online library vol tips en knowhow

Taco werkt continu aan zijn kennisportaal Biblio. Hier vind je onder meer zogeheten “Verdiepingssessies”, waarin Taco in audio, video of schrift dieper ingaat op de belangrijke onderdelen van de bedrijfsgroei-roadmap, Taco’s eigen systeem voor gerichte groei van je onderneming. Die roadmap wordt overigens stap voor stap uitgelegd met video-materiaal van Taco’s succesvolle event “De Weg naar Groei”.

Online marketing is een belangrijke component (je vindt er bijvoorbeeld een compleet boek over Facebook-marketing), maar ook customer friendship (hoe zorg je dat bestaande klanten meer bij je besteden én nieuwe klanten bij je aanbrengen) en het ontwikkelen van een goed business model (hoe zet je je bedrijf zo op dat het kan blijven groeien).

Ook hier geldt: alles is superpraktisch en toepasbaar. Je vindt in Biblio modellen, tests, handige spreadsheets – kortom: heel veel tools die je helpen je bedrijf op specifieke punten verder te helpen. Vaak zoomt Taco daarbij in op zaken die veel voorbij komen in de coachingsessies, zodat ook in Biblio alles weer is afgestemd op concrete vragen van ondernemers.

vinkje1Besloten Facebook-groep

Als deelnemer aan het Bedrijfsgroei Programma krijg je ook toegang tot een speciale besloten Facebook-groep. Hier zal Taco regelmatig nieuwe tips en kennis posten, maar je zult ook vooral merken dat je hier hulp krijgt van andere ondernemers. Ondernemers die net als jij één doel voor ogen hebben: de groei van hun bedrijf.

vinkje14 live meetings per jaar

We zullen vier keer per jaar een live bijeenkomst organiseren voor de deelnemers aan het Bedrijfsgroei Programma. Want wat is er leuker en inspirerender dan gedreven ondernemers bij elkaar te krijgen om kennis te delen, elkaar te inspireren en te prikkelen, te netwerken en het ook simpelweg gezellig te hebben met elkaar?

Wat ga je eruit halen?

Het Bedrijfsgroei Programma biedt jou:

  • Concrete hulp bij het nadenken over en implementeren van oplossingen voor meer omzet en winst in je bedrijf
  • Meer plezier in je ondernemerschap door de inspiratie, support en nieuwe ideeën van Taco en collega-ondernemers
  • Een transitie in je mindset en dagelijkse praktijk: maak voor jezelf de stap van werken in je bedrijf naar werken áán je bedrijf
  • Doorbreek het ‘glazen plafond’ van je bedrijfsgroei: verander het patroon van ‘één stap vooruit, twee stappen terug’ naar een merkbaar en consistent stijgende lijn
  • Los problemen structureel op, in plaats van met lapmiddelen: zo draagt elke ‘fix’ bij aan blijvende continuïteit en stabiliteit in je onderneming
  • Bouw aan een bedrijf dat geen zorgenkindje meer is, maar iets waar je dagelijks trots op kunt zijn en dat je met plezier kunt uitbouwen

Wat is je investering?

Je investering in het Bedrijfsgroei Programma is 5.000 euro* (excl). Dat is geen kinderachtig bedrag, maar met één verlossend antwoord op een prangende vraag kun je die investering al terugverdienen.

Want wat kost het als je belangrijke bottlenecks in je bedrijf niet oplost?

En hoeveel omzet en winst laat je liggen als je in kringetjes blijft draaien rond dezelfde problemen die al jaren de groei van je bedrijf belemmeren?

* We bieden je ook de mogelijkheid om je investering te spreiden over drie maandelijkse termijnen van 1750 euro (excl).

Taco en het Bedrijfsgroei Programma kunnen je helpen om dat te doorbreken en je de push te geven die je bedrijf nodig heeft.

Bovendien: Taco heeft een “10x mentaliteit” als het gaat om de waarde die hij wil leveren aan deelnemers van zijn coachingtrajecten. Dat wil zeggen dat hij er naar streeft dat iedere deelnemer zijn of haar investering 10x terugverdient… minstens.

Meedoen? Meld je dan nu aan!

Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor het Bedrijfsgroei Programma en belangrijke nieuwe stappen te gaan zetten in de groei van je onderneming.

Ja, ik meld me aan voor het Bedrijfsgroei Programma.

Je e-mail adres:

Na het invullen van je e-mailadres word je automatisch doorgestuurd naar een volgende pagina waar je je volledige contact- en bedrijfsinfo kunt invullen voor de afronding van je aanmelding. Op die pagina kun je ook aangeven of je kiest voor betaling ineens of in drie maandelijkse termijnen.

Weet je niet zeker of het Bedrijfsgroei Programma jou en je onderneming verder kunnen helpen? Heb je vragen? Mail gerust naar info@bedrijfsgroei.nl : we nemen graag de tijd om je vragen te beantwoorden.

'Het is altijd een rocket ervaring om je enthousiasme door Taco te laten triggeren. Nodigt uit om aan de slag te gaan'

Jaap

© 2018 BY BEDRIJFSGROEI.NL · DETAILS ONDER VOORBEHOUD · ONZE PRIVACYVERKLARING | COOKIEBELEID| ALGEMENE VOORWAARDEN | RESULTS DISCLOSURE