De weg naar groei

Het event voor elke ondernemer, directeur, commercieel manager en ZZP'er die wil groeien: meer omzet, winst én werkplezier!

Aanmelden voor wachtlijst

We hebben op dit moment geen events in de planning staan. Wil je geïnformeerd worden als we weer een nieuw event houden, meld je dan aan op wachtlijst, je ontvangt dan ook direct het e-book: Zo verdien je geld via Facebook gratis.

Meer omzet, winst en werkplezier


De snelste groei in een bedrijf wordt vrijwel altijd voorafgegaan door een doorbraak. Die is voor de buitenwereld vaak niet zichtbaar, maar als je goed kijkt is hij er altijd. Die doorbraak is voor elk bedrijf uniek, er is nou eenmaal niet één speciale methode die altijd en overal werkt. Geen silver-bullet voor groei.

Dus hoe vind je uit waar jouw bedrijf op dit moment een doorbraak nodig heeft om veel harder te gaan groeien? En hoe leer je de praktische tactieken, technieken en tips om zo’n sprong te forceren?

In het 2-daagse event “DE WEG NAAR GROEI” krijg je van Taco Oosterkamp de complete roadmap om niet alleen te zien waar je nu vast zit, maar vooral ook wat je moet doen om de stap te zetten naar het volgende niveau.

Je krijgt de allernieuwste ideeën om met minimale inspanningen maximale prestaties te bereiken. En je gaat nog tijdens het event, zelf aan de slag om in jouw bedrijf te werken aan meer omzet, winst en werkplezier!

Wil jij meer resultaten zien?


Ben je ondernemer, directeur, commercieel manager of ZZP’er? Dan werk je waarschijnlijk (veel te) hard voor de resultaten die je ziet.

Bovendien ligt er zoveel op je bordje, dat je blij bent als je de winkel maar draaiend houdt. Je creativiteit inzetten, slimmer werken en nieuwe oplossingen bedenken is er vaak niet meer bij.

Veel van je collega’s (en jij misschien ook wel) hebben niet zoveel met alle turbo-termen in de moderne marketingwereld. Dat kunnen we beter uitbesteden. Laat iemand anders dat maar lekker doen.

Maar als die ‘iemand anders’ het niet goed genoeg doet, raadt eens wie er dan wakker van ligt?

Bovendien is het lastig aansturen als je zelf het complete overzicht niet helder hebt. 

Dat kan beter


Stel je voor dat je

 • Opeens glashelder ziet waar de bottleneck zit in de groei van jouw bedrijf
 • Een duidelijke strategie hebt over hoe jij je bedrijf het komende jaar veel sneller kunt laten groeien
 • Precies weet welke vorm van marketing en verkoop bij jou persoonlijk past (netwerken of Facebook is nou eenmaal niet voor iedereen de meest geschikte en plezierige vorm)
 • En dat je daardoor een reuzensprong gaat maken: in omzet, winst en werkplezier

Als je dit ook wilt, schrijf je dan nu in voor het event ‘De weg naar groei’ in Utrecht. Daar zal Taco Oosterkamp je inspireren met interessante verhalen, concepten, strategieën en uitermate praktische tips.

In twee dagen krijg je zicht op het einde van de tunnel: zo kan het ook.

Speciaal voor jou


De meeste ondernemers, directeuren en ZZP’ers zouden best willen profiteren van innovaties in marketing, maar ze hebben geen zin of tijd om zich helemaal onder te dompelen in een marketingcongres of -studie.

Tegelijkertijd beginnen de traditionele manieren om klanten binnen te halen en aan je te binden steeds meer te piepen en te kraken. Klanten stappen zo over naar een leverancier die net wat innovatiever is. Je moet dus wel bijblijven.

Dit event is speciaal voor innovatieve mensen die niet alle pieterpeuterige details willen bestuderen, maar wel de hoofdlijnen willen snappen. Taco kan als geen ander alle complexe trends en achtergronden bundelen op een manier waar je meteen wat aan hebt. Bovendien gaat hij diep genoeg om je werkelijk nieuwe actionable inzichten mee te geven over de hele weg van Business Model via nieuwe klanten bereiken en marketing tot en met klantenservice.

Taco Oosterkamp is de ideale expert om over groei te leren


Sommige experts hebben één eclatant succes behaald en delen die bijzondere ervaring met je.

Zo niet Taco Oosterkamp. Naast zijn talrijke groei-successen in meerdere bedrijven heeft Taco helaas ook alle fouten gemaakt die je maar kunt verzinnen. Met vallen en opstaan… En laten we eerlijk zijn: verhalen over mislukkingen zijn vaak veel grappiger om te horen, maar ook zinniger om zelf van te leren.

Als Business Thinker coachte Taco de afgelopen jaren tientallen ondernemers en keek hij mee in de cockpit van snelgroeiende bedrijven. Hij was jarenlang lid van de exclusieve Marketing Roundtable in Amerika en werkt samen met experts in binnen- en buitenland. Eén van zijn klanten verdubbelde in 1,5 jaar zijn omzet naar 30 miljoen dollar. Een andere klant van Taco gebruikte zijn ideeën om in 2 jaar zijn omzet van een paar ton te verdubbelen.

Bovendien is hij een toptrainer en -coach. Taco was de best beoordeelde spreker op ‘Challengerday’ met ruim 500 ondernemers en werd onder andere door Richard Branson gevraagd om zijn team te komen trainen. Hij verzorgde een wekelijkse videocolumn over groei voor het ondernemersblad Sprout en is vaste columnist van MT Management Team magazine. Tijdens het event vertelt Taco ook meer over hoe je na het event verder met hem kunt werken als coach en mentor.

Taco Oosterkamp in actie voor z'n nieuwe videocolumn over groei voor het ondernemersmagazine Sprout

Wat ga je leren?


Tijdens deze twee dagen krijg je een compleet overview van hoe en waarom bedrijven groeien — en hoe jij diezelfde technieken in kan zetten in jouw bedrijf. Taco vat de meest complexe marketing- en groeimethodes voor je samen in een helder, overzichtelijk schema. Binnen die complete roadmap leer je allerlei verschillende manieren om je eigen groei te versnellen.

Taco kennende, zal hij tot het laatste moment werken aan het programma, om het zo goed mogelijk te optimaliseren. Hij speelt in elk geval met het idee om de volgende onderwerpen met je uit te diepen.

 • Jouw persoonlijke groeiprofiel

  Welke vorm van marketing en verkoop naadloos bij jouzelf past. Hoe jij kunt verkopen op basis van je eigen persoonlijkheid.

 • Volle kracht vooruit

  Waarom het weinig zin heeft om gas te geven, als je niet eerst je andere voet van de rem haalt. Een praktische analyse over welke belemmeringen voor groei jouw bedrijf tegenhouden.

 • Marktonderzoek, maar dan anders.

  Waarom de meest dynamische ondernemers de grootste hekel hebben aan marktonderzoek. En wat ze in plaats daarvan veel beter kunnen doen om te kijken of hun ideeën haalbaar zijn, of dat ze er tonnen mee gaan verspelen.

 • Meer bezoekers

  Hoe je meer mensen kunt vinden die geïnteresseerd zijn in jouw producten en diensten. Waarom de rechtstreekse aanpak meestal niet werkt, maar een kleine detour kan zorgen voor busladingen vol met nieuwe klanten.

 • Hoe je meer verkoopt via internet

  En waarom het geen zin heeft om veel te adverteren, wanneer je website niet aan een paar basiseisen voldoet. Voorbeelden van allerlei bedrijven die het verkeerd doen – en hoe het dan wel moet.

 • De eerste 100 dagen

  Waarom de eerste 100 dagen zo belangrijk zijn in het vasthouden van nieuwe klanten. Concrete voorbeelden over hoe dat mis kan gaan en wat dat doet voor je winstgevendheid.

 • Zenden en ontvangen

  Hoe het communiceren naar duizenden mensen tegelijkertijd anders is dan een één op één gesprek. En wat voor gevolgen dat heeft voor alle moderne media, zoals Facebook, Twitter en LinkedIn.

 • Groeistrategieën die werken

  Je leert de basale psychologie van kopers en verkopers en wat je kunt doen om die kennis meteen toe te passen.

 • De business als bottleneck

  Waarom een goed business model misschien wel je belangrijkste aandacht verdient. En hoe je op ideeën komt om het stevig te verbeteren.

 • ‘Als je een geweldig product hebt, verkoopt het vanzelf.’ Niet dus

  Waarom je marketing eindelijk eens serieus moet gaan nemen. Hoe het komt dat veel Nederlandse ondernemers en managers een hekel aan hebben aan verkoop — en hoe je daar weer vanaf komt.

 • Copywriting for dummies

  Waarom tekstschrijven misschien wel de belangrijkste vaardigheid is voor de moderne ondernemer en manager die z’n bedrijf wil laten groeien. Plus slimme tips om door je writer’s block heen te komen.

 • Motivatie bouwen bij je team

  Waarom het bepalen van de missie en visie van je bedrijf zo belangrijk is voor jezelf, maar ook voor je medewerkers en klanten. En hoe je dat snel eventjes doet op de achterkant van een bierviltje.

 • De kracht van ‘nee’

  4 Redenen waarom alles willen doen helemaal niet zo handig is, je bedrijf geld kost en je team in de problemen brengt. En: wat je eraan doet om dat te fixen (en nee, dat gaat niet simpel zijn).

 • Jezelf voorbereiden op groei

  Hoe je voorkomt dat je vastloopt wanneer je bedrijf harder gaat groeien dan jij op dit moment aankunt.

We hebben op dit moment geen events in de planning staan. Wil je geïnformeerd worden als we weer een nieuw event houden, meld je dan aan op wachtlijst, je ontvangt dan ook direct het e-book: Zo verdien je geld via Facebook gratis.

AANMELDEN VOOR WACHTLIJST

Waar doe je het voor?


Als je actief meedoet aan dit event, kun je de volgende resultaten verwachten:

 • Je leert hoe jouw unieke persoonlijkheid je eigen marketing, verkoop en groei beïnvloedt
 • Je ziet haarfijn wat er al wél goed gaat in jouw bedrijf, maar ook wat je nu zou moeten veranderen
 • Je kunt nieuwe technieken toepassen, waardoor de groei tastbaarder wordt en duidelijker
 • Je team kan steeds meer van je overnemen, zodat jij je kunt richten op de belangrijkste zaken
 • Je houdt tijd over om te genieten, voor vakantie, je gezin en hobby’s.
 • En je hebt weer energie en tijd om te werken aan verdere groei in je omzet, winst of de andere doelen die je voor jezelf hebt gesteld.

Compleet nieuw event


Het ‘De weg naar groei’ event is een compleet nieuw evenement. Het is eigenlijk de uitwerking van het laatste woord in onze slogan ‘Twee uur per dag voor strategie, innovatie en groei.’

Dit is geen bijeenkomst vol clichés en open deuren die alleen een kortdurende boost geven. Integendeel: je leert juist de onderliggende patronen herkennen — zeer waardevolle en praktische informatie die je direct op maandagochtend al kunt toepassen. (Wel eerst even lekker weekend houden, hè :))

Al tijdens het event krijg je tijd om aan de slag te gaan met je eigen situatie. Er is gelegenheid om te sparren en na te denken, wat er in je dagelijkse werk al snel bij in schiet.

Voor wie?


Dit event is voor iedereen die wil werken aan meer groei in een commerciële setting: ondernemers, directeuren, commercieel managers en ZZP’ers.

Neem ook gerust je marketeer, verkoopspecialist of webbouwer mee, dan kunnen jullie tijdens het event al samen plannen maken om de nieuwe ideeën toe te gaan passen.

Het helpt als je een redelijke kennis hebt van het Engels, zodat we niet elke term voor je hoeven te vertalen.

We hebben op dit moment geen events in de planning staan. Wil je geïnformeerd worden als we weer een nieuw event houden, meld je dan aan op wachtlijst, je ontvangt dan ook direct het e-book: Zo verdien je geld via Facebook gratis.

AANMELDEN VOOR WACHTLIJST

Wat je krijgt


In totaal krijg je maar liefst 4 dagdelen training in een luxe hotel. Beide dagen van 9.00 tot ongeveer 17.00 uur. De lunches nemen wij voor onze rekening, net als de koffie en thee tijdens de dag.

Als extra bonus nodigen we je graag uit voor een feestelijk netwerkbuffet op de eerste avond. Graag nodigen we je uit voor een heerlijk buffet op de eerste avond. zo kun je onder het genot van heerlijk eten en drinken bijpraten over de dag en netwerken met collega’s.

Investering


De investering voor het hele event, inclusief lunches en diner op de eerste avond, gaat uiteindelijk 2000 euro (excl) bedragen.

Maar let op! Als snelle beslisser kun je nu nog profiteren van de vroegboekprijs van slechts 1295 euro (excl).

Neem je zakenpartner en collega’s mee


Heb je een zakenpartner of collega’s met wie je samen het bedrijf harder wilt laten groeien? Kom dan met elkaar en maakt tijdens deze tweedaagse al een goede, praktische start. Per slot van rekening krijg je tijdens het event al gelegenheid om samen een nieuwe koers uit te zetten op basis van wat je leert. Je mag 3 collega’s meenemen voor de speciale collega-prijs van € 595,-. Ook deze prijs is maar beperkt houdbaar en ook hier geldt: vol is vol.
Na jouw aanmelding krijg je vanzelf informatie over het meenemen van collega’s voor de collega-prijs.

Blijf je slapen?


Wil je blijven overnachten? Dan kun je dat zelf met het hotel regelen. Na je aanmelding sturen we je hier meer informatie over. Het diner hebben wij al voor je betaald, dus als je blijft overnachten kun je beter netwerken en maak je er een echte verwenervaring van voor jezelf!

Garantie


Wij gaan voor kwaliteit en zijn pas tevreden als jij dat bent. Echt waar. Dus mocht je merken dat het programma toch niet aansluit bij je behoeften, dan kun je na afloop van de eerste dag voor het diner besluiten om te stoppen. Je krijgt dan al je tot dan toe betaalde cursusgeld terug, uitgezonderd het inschrijfgeld van 150 euro (excl). Dat geldt natuurlijk alleen als je wel de hele dag aanwezig was en hebt meegedaan. Bij het hotel dien je eventuele overnachtingen zelf tijdig te annuleren, vraag bij hen de voorwaarden op.

De waarde van deze investering


De uiteindelijke prijs van het event lijkt een fors bedrag te zijn, maar vergeet niet dat je nu nog kunt profiteren van de vroegboekkorting. Bovendien moet je de investering in dit programma al snel ruimschoots terug kunnen verdienen. Laten we nog eens kijken naar wat het je op korte termijn kan gaan opleveren:

 • Meer groei in omzet, winst en werkplezier
 • Een duidelijk overzicht over wat er belangrijk is om jouw bedrijf harder te laten groeien
 • Praktische tips en tactieken om niet alleen tijd te besparen, maar ook meer geld te verdienen
 • Een team wat met betere groei-prioriteiten aan het werk kan

Bedenk ook eens wat het je zou kosten als je dit unieke event nu laat schieten. Je loopt het levensgrote risico dat je nog jaren moet doorploeteren, net zoals je misschien de afgelopen jaren ook al hebt gedaan.

Alle succesvolle ondernemers en directeuren investeren in hun eigen kennis en netwerk. En ze zoeken begeleiding van succesvolle mentors. Ze weten dat ze hun succes niet in hun eentje voor elkaar kunnen krijgen.

Maar mocht je twijfelen of dit event echt iets voor je is, neem dan gerust contact met ons op, bijvoorbeeld via e-mail info@fridaysoff.nl. Als dit event niet voor jou is, schrijven we je liever niet in, dus daar zullen we je altijd eerlijk over adviseren.

Nog twijfels of vragen?


Nog twijfels of vragen? Mail ons gerust op info@fridaysoff.nl, of bel met 0343-477 377.

Als het aan ons ligt, wordt dit wederom een super-event. Het lijkt ons tof om ook jou daar te zien en je te kunnen inspireren. Op weg naar meer omzet, winst en werkplezier!

Tot dan!

We hebben op dit moment geen events in de planning staan. Wil je geïnformeerd worden als we weer een nieuw event houden, meld je dan aan op wachtlijst, je ontvangt dan ook direct het e-book: Zo verdien je geld via Facebook gratis.

AANMELDEN VOOR WACHTLIJST

Het hele event in een notedop


 • Twee volle dagen

  Twee dagen in een luxe hotel in Utrecht. Inclusief koffie, thee, lunches en als bonus een heerlijk dinerbuffet op de eerste avond.

 • Voor ondernemers, directeuren, commercieel managers en ZZP'ers

  Het event voor elke ondernemer, directeur, commercieel manager en ZZP’er die meer groei wil zien: meer omzet, winst én werkplezier! En neem gerust nog een collega mee. Daarvoor hebben we zelfs een speciale collegaprijs.

 • Tijdens het seminar al aan het werk voor je eigen bedrijf

  Eindelijk glashelder waar de bottleneck zit in de groei van jouw bedrijf. En een duidelijke strategie over hoe jij je bedrijf het komende jaar veel sneller kunt laten groeien.

 • Exclusieve workshop na afloop

  Na je aanmelding sturen we je graag nog informatie over een exclusieve tweedaagse workshop waarin je met een klein groepje collega-ondernemers onder leiding van Taco Oosterkamp meteen goed aan de slag gaat met wat je hebt geleerd.

 • Taco Oosterkamp

  Als Business Thinker coachte Taco Oosterkamp de afgelopen jaren tientallen ondernemers en keek hij mee in de cockpit van snelgroeiende bedrijven. Hij was jarenlang lid van de exclusieve Marketing Roundtable in Amerika en werkt samen met experts in binnen- en buitenland. Eén van zijn klanten verdubbelde in 1,5 jaar zijn omzet naar 30 miljoen dollar. Een andere klant van Taco gebruikte zijn ideeën om in 2 jaar zijn omzet van een paar ton te verdubbelen.

  Bovendien is hij een goede trainer en coach. Taco was de best beoordeelde spreker op ‘Challengerday’ met ruim 500 ondernemers en werd onder andere door Richard Branson gevraagd om zijn team te komen trainen. Hij verzorgt binnenkort een wekelijkse videocolumn over groei voor het ondernemersblad Sprout en is vanaf de zomer van 2015 vaste columnist van MT Management Team magazine.

 • Je investering

  Het hele event, inclusief lunches en diner op de eerste avond, gaat uiteindelijk 2000 euro (excl) kosten. Maar als snelle beslisser profiteer je nu nog van de vroegboekprijs van slechts 1295 euro (excl).

Aanmeldingsformulier


Het 'De weg naar groei' event is een activiteit van bedrijfsgroei.nl en Fridays Off®

© COPYRIGHT 2012-2015 BY FRIDAYS OFF® · ALLE DETAILS ZIJN ONDER VOORBEHOUD. · ALGEMENE VOORWAARDEN